dissabte, 23 de novembre del 2013

946-La Generalitat estudia crear un canon para financiar TV3

Font: El País, El Mundo, La Vanguardia, 20 Minutos,... (ediciona digitals)
La Generalitat habría contratado para el diseño del tributo a la empresa consultora Deloitte, que cobrará 64.900 euros y tiene hasta el 31 de octubre para presentar su propuesta.

El portavoz del Govern ha admitido este martes que esta posibilidad está sólo en fase de "estudio" y negó que se haya tomado ya una decisión al respecto.
"Hemos encargado estudiar diferentes opciones sobre cómo han encontrado soluciones a los temas de gestión en el contexto europeo", argumentó Homs.

Això sí. De suprimir despeses i ser austers a la casa que administren, res de res, com sempre els de la Generalitat, prefereixen deixar de pagar a les farmacies, les escoles, la sanitat, les residències de vells, i tot, abans de limitar els seus faraonismes nacionalistes. Per què no fan un referendum per a consultar als ciutadans, si volen aquest tipus d'aplicacions per als seus calés, o si en lloc d'això prefereixen recuperar i ampliar els Serveis Socials que ja teníem i que aquests despilfarradors s'han carregat? No us preocupeu que aquesta enquesta ciudadana no la faràn pas. "Això no toca!", que diría en Jordi Pujol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada