dissabte, 23 de novembre del 2013

947-EL PP VA USAR UNA CAIXA “B” DE FORMA CONTINUADA

El Jutge, el Magistrat Pablo Ruz, ara diu que ho creu, malgrat que el PP assegura e  insisteix, que només tenen una comptabilitat, “l’aportada al Jutjat”…….. es clar, logicament, que tenen ells de dir. Però també diu que veu indicis de pagaments en “negre” d’obres que es van fer a la seu del partit, el que suposa un gir en un cas que semblava adormit, arran de les darreres galledades d’aigua freda, per part de la Fiscalia Anticorrupció.
Si en Bárcenas, es segurament  un “posible delinqüent”, però el PP, també.
Tots els espanyols, menys logicament els del PP, estic segur del tot, de que creuen  el que ha declarat en Lluis Bárcenas al Jutge, de que més s’ajusta a la realitat i si els del PP ho neguen, es per què estant segurs del tot, de que haven destruit els “discs durs”        dels ordinadors d’en Bárcenas, han eliminat totes les posible proves en contra del Partit i els seus dirigents, que podien existir.
Crec, que sempre em estat governats per una trepa de delinqüents….CiU de Artur Mas, el cas Palau o el de l’Oriol Pujol amb les ITV. Uniò Democràctica d’en Duran Lleida, el cas Pallerols. PSC – PSOE, Filesa amb en Josep Mª Sala a la garjola, el  GAL, el cas Roldan, el govern d’Andalussia i el PP, amb Nasseiro, Gürtel i Bárcenas, o sigui que tots tenen la teulada de vidre.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada