dimarts, 26 de novembre del 2013

955-LES HABITUALS ATZAGAIADES DEL GOVERN DE LA GENERALITAT

Si es aquell govern que segons ens va prometre en Mas, quan estava l’oposició, que seria el “Govern dels millors”. Mare de Deu, si aquests son els millors........ com deuen ser els pitjors ?

També va prometre, anular l’Impost de Successions i ja ho sabeu, als pressupostos pel 2014, ja hi tornen a ser. No sap encara que el PSC es va posar també en mans de  ERC i ja veieu com han  acabat, tal com  ha fet ell actualment i al pas que anem, a CiU li passarà exactament el mateix, hi ho demostren les perspectives de vot per les properes eleccions.

1ª: La Generalitat actualitzarà amb l’IPC els sou dels funcionaris. Si, però per l’altre cantó els hi fot una paga extra. Sobren els comentaris.

2ª: La Generalitat fa mesos que no pot pagar a les farmàcies.........i no es veu ni a curt ni a llarg termini cap solució.

Ara segur però que tant ells, com la presidenta del Parlament i la rècula de diputats, cobren cada més religiosament, el seu sou.......que estic segur del tot que mai se’l han arribat a guanyar.

Solució salomònica per el deute a les farmàcies...... Com que han demostrat de sobres, la seva nul·litat o incapacitat com a bons administradors, preneu bona nota  del que proposa el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González........Una devolució de competències a l’Estat ..........i........ “muerto el perro, se acabó la rabia”.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada