dimecres, 27 de novembre del 2013

957-PERÒ A QUINA MENA DE PAÍS VIVIM ?

Publicat el mateix dia a la premsa nacional:

“Hisenda garanteix liquiditat per als pagaments de la Generalitat. Cap proveïdor català no es quedarà sense cobrar”, insisteix Montoro. Garanties que es facilitarà que la Generalitat de Catalunya, faci efectius tots els pagaments i que es el que li va oferir el Ministre de Hisenda i Administracions Púbiques, Cristóbal Montoro  al Congrés dels   Diputats al portaveu económic de CiU, Josep Sanchéz Llibre. “La Generalitat, tindrà tota la liquiditat pertinent per fer front a les seves necesitats de tresoreria” va afirmar taxativament el ministre.

La trista realitat:

El Consell de Ministres no aprovarà el pagament a proveïdors sanitaris. Les farmàcies es planten. Els  farmàceutics es planten davant del Govern central  de no portar al   Consell de Ministres  el pla de pagament   de proveïdors que inclou els 309 milions que la sanitat pública deu a les farmàcies i els més de 800 milions que deu als hospitals concertats a Catalunya.. “Que ens digui Salut si cobrem als usuaris  pels medicaments, als quals tenen dret , per què nosaltres no podem continuar finantçant-los més”  va dir el president del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, Jordi de Dalmases. I el 5 de novembre l’Estat deurà ja a les farmàcies 416 milions d’euros  per medicaments comprats per ells  i subministrats als pacients amb receptes oficials de la sanitat pública  i això de que desde que ens governa el PP, 400 fàrmacs més, han quedat  fora del sistema públic.I el deute ja procedeix del  octubre del 2011.

Està ben vist i demostrat, que fins que nos treiem de sobre a tota la trepa que ens estant governant, no ens en sortirem pas mai més.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada