dijous, 28 de novembre del 2013

959-ARA LA CONSIGNA DE MODA ES......... “DIALOGAR”?

Però dialogar amb qui o per què? o serà un diàleg de sords ? . Publicat a la premsa barcelonina:

Rajoy: “La sobirania és innegociable i no reformaré la Constitució”. El cap de l’Executiu al·ludeix a la falta de consens i a la inoportunitat del moment. “Espanya i la sobirania nacional no són negociables”  amb els que i “tampoc així quedarien satisfets”  El cap del govern espanyol va establir amb aquestes consideracions els estrets marges de la negociació amb Catalunya per el seu encaix sempre dins de Espanya.

Aleshores el senyor Mas, que pensa assolir del seu diàleg amb en Rajoy, si ja sap i de bell antuvi, fins a on arribarà el mateix amb les seves possibles concessions.....doncs completament a res o sigui una forma com una altre de perdre i fer perdre el temps i mentre es parla d’aquesta “missió impossible”, els incauts ciutadans no ens recordem del pressupostos  presentats per el 2014 a on ja no hi hauran més retallades segons el senyor Mas-Collell, però si que hi ha inclòs un fort augment dels impostos...... o sigui.....”lo servido por lo comido”.

I el que acaba de dir el conseller de Salut, Boi Ruiz, amb relació als d’impagaments de la Generalitat a les farmàcies...... “Les que  no tinguin accés als medicaments, per què els seus Laboratoris-Proveïdors i per manca de pagament de comandes anteriors, ja no els en hi serveixen..........ja mirarem que en tinguin”. “I en cas excepcional, es proveiria des dels Hospitals”....... i jo em pregunto ?......i de on trauria la Generalitat els euros per pagar això, si ara ja no en tenen ni cinc per fer-ho a les farmàcies ?

I mireu que afirma en Junqueras de ERC........ si es el que fa ballar amb en Mas com una marioneta........només acceptaré  una pregunta clara”.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada