dimarts, 31 de desembre del 2013

1005-SENYOR RAJOY, VOSTÈ CONTINUA ESTANT UN LLADRE !

Fa un temps que em vaig permetre redactar un escrit i que tinc penjat a Internet, quin títol era; Senyor Rayoy vostè es un lladre.....i un temps després en vaig penjar un altre que deia: Senyor Rajoy, vostè continua  estant un lladre.......hi ho demostrava i malgrat el temps que ha passat ningú ha donat mai cap senyal  de vida ni se’m ha querellat.

Ara ja no m’estranya gens ni mica, per què a Internet també hi ha un escrit penjat per José Luis Sampedro qepr que porta per títol......Sr. Rajoy, Vd. es un hijo de puta.......i aquest senyor va morir al llit de casa seva, com en Franco, sense que mai ningú l’hagués molestat per res.

I tot això ve a compte per què a partir de 1 de gener, els medicaments i des de que mana el PP ja em d’abonar un 10 %, malgrat que quan ens varen obligar a afiliar-nos a la SS l’any 1940, era amb el ferm compromís franquista de que tindríem, però amb caràcter vitalici, totes les medecines pagades, cosa que el Franco sempre va complir i que en canvi mai ho han fet d’ençà que “gaudim” de la democràcia i el munt de medecines que ara les em de pagar per què....”ara no hi entren a la SS” i cada dia més.....i amb l’excusa de que el IPC del 2013 ha pujat un 1,50 % ens l’augmenten a aquest  10% o sigui que ara pagarem el 11,50 %.

En canvi a la hora de calcular les pensions pel 2014, que abans es feien d’acord amb el Pacte de Toledo i que en Rajoy se’l ha passat per el replà  de l’escala, que s’apujaven sempre d’acord amb el IPC, ara per nosaltres i segons en Rajoy, l’IPC ja no serveix per res. O tots moros o tots cristians !.

Es pot arribar a ser tant cínic, com aquest president de Govern que sofrim i que si va arribar a aconseguir-ho va ser únicament degut a les seves mentides durant les seves promeses electorals.

Només per això sol, per mentir,  en qualsevol país europeu que no fos Espanya, hauria tingut de dimitir i ell en canvi, sempre amb la seva cara habitual de Don Tancredo.

I pensar que encara ningú de la oposició no li ha dit a la cara, tal com va fer el seu antecessor  l’Aznar, amb el seu “latiguillo” quan deia amb en González......Váyase Sr.Gonzaléz !...... i es que realment, els espanyols som mesells.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada