divendres, 10 de gener del 2014

1016-QUEDAREM FORA DE TOT, PERÒ SOBRETOT DE L'ESTAT ESPANYOL!

Si es culmina el procés que ha de dur-nos a la independència, el que ens passarà, segons les autoritats espanyoles, és que quedarem fora:
-          De la Unió Europea
-          De l’euro.
-          De l’Organització del Tractat de l’Atlàntic Nord (OTAN)
-          De l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE)
-          De l’Organització de Nacions Unides (ONU)
-          Del territori Schengen
-          De l’Organització de les Nacions Unides per a la Ciència, l’Educació i la Cultura (UNESCO)
-          De les “Cumbres Iberoamericanas”,
I, tot i que no ho hagin dit, treballen secretament perquè també quedem fora:
-          Del sistema solar
-          Del sistema planetari
-          De la llei de la gravetat
-          Del sistema mètric decimal
-          De les normes convencionals de pesos i mesures
-          De l’hemisferi nord i al marge del meridià de Greenwich

Es deixen, però, el més important: que quedarem fora d’Espanya.

És a dir, que ja mai més no tindrem:
-          Ni Rajoy o Aznar com a presidents del govern, ni Rubalcaba com a vicepresident, ni Bono com a ministre de Defensa, ni Trujillo com a responsable d’Habitatge, ni Wert com a titular d’Educació i Cultura, ni Ruiz Gallardón a Justícia, ni Margallo a Afers Exteriors, ni Cristóbal Montoro a Hisenda i Administracions Públiques, ni Guerra com a diputat del mateix parlament o presidint la comissió d’afers constitucionals.
-          Ens perdrem el missatge de cap d’any del rei d’Espanya
-          Ja no estarem al dia del que diguin els presidents i ex-presidents de certes comunitats autònomes en relació a nosaltres.
Tampoc tindrem:
-          L’exèrcit espanyol
-          La policia nacional
-          La Guàrdia civil
-          El CNI
Ni estarem sota l’empara de la justícia espanyola i el seu sistema jurídic imparcial, ràpid i sensible a la doble oficialitat lingüística.
-          No gaudirem més d’ambaixades i consolats del Regne d’Espanya
-          Ni tindrem DNI i passaport espanyols.
-          No podrem representar Espanya, cantant en castellà, al festival d’Eurovisió
-          No gaudirem de l’Institut Cervantes !!!
-          Per a no quedar desinformats, haurem de seguir per satèl·lit:
o   Les cadenes de televisió 13TV, Intereconomia, etc.
o   La vida quotidiana i les misèries de cantants, toreros, comentaristes casposos, membres de la casa reial, estafadors, corruptes.
I el pitjor de tot:
-          Fora d’Espanya, la Conferència Episcopal espanyola deixarà de tenir-nos presents en les seves oracions i no passaran més el rosari per a la nostra salvació eterna.
-          Els esportistes catalans ja no podran guanyar més medalles, ni campionats, ni copes en nom d’Espanya
-          Ens perdrem el goig de veure onejar la bandera espanyola i escoltar la música del seu himne.
-          Haurem de comprar d’estranquis els dècims de la seva loteria nacional o els cupons de l’ONCE.
 En fi, serà un cop molt dur!
No se si  ens en sortirem i serem capaços de superar-ho!!
Com ho veieu?
Pensament d’en Pere Pi:
…doncs que podríem tornar a tenir de Presidents als Pujol, Montilla, Más,… i de segóns, però com a aspirants a primers, a: Carod-Rovira, Saura, etc. els quals, fins ara, només m’han demostrat que l’únic que saben fer és gastar i gastar, creant un deute monumental de 50.000 milions d’euros, que va cap els 60.000 milions, segons el sr. Más-Collell. D’això s’en diu “administrar bé”? No pas com jo ho entenc: Senzillament han “estirat més el braç que la màniga”. La culpa és només de Madrid? De tots els citats, al menys n’hi ha un que ha arruïnat TOTES les empreses en les que ha posat els peus. A Catalunya ara no hi ha corrupció? És clar que n’hi ha! I ja no hi sería, pel sol fet que Catalunya fós independent? Madrid dóna el que dóna, i el bon gestor ha d’adaptar els ingressos a les despeses, sinó vol acabar com ara estem, amb un deute galàctic.
Doncs si no hi ha manera real de poder canviar, a base de signatures, el govern de torn o algunes lleis, a criteri dels ciutadans, sense que ens apliquin aquell procediment tan “democràtic” del “no se admite a trámite”. Mentre la durada de les legislatures no es limitin a un màxim de dúes de quatre anys. Mentre els governants de la Catalunya Independent, no rebin el mateix tracte en quant a pensions, sanitat pública, etc. que la resta dels ciutadans, en lloc de tenir un sistema paral·lel privilegiat, i mentre els governants, des del de dalt de tot fins al més baix funcionari, no estiguin sotmesos a la justícia (per cert, jutges, fiscals i policíes NO HAN de ser triats pel PODER de torn, només faltaría!) i es declari inconstitucional el concepte d’”aforat” que avui día ténen aquestes persones i que les impedeix de passar pels tribunals en les mateixes condicions que la resta de ciutadans sospitosos d’haver faltat a la Llei, aquí no hi haurà democràcia, ni res de res. Tindrem una altra “Espanya en petit”, amb la seva cort d’aristòcrates. I si no saben còm fer-ho, només cal copiar ele sistema suís o belga, posem per exemple.
Quí ens garanteix tot això? Ho faràn després de la independència? Què carai han de fer quan tinguin tot el poder en les seves mans! Corre a blindar-se més que ara, que ja és dir. I si no, temps al temps…!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada