divendres, 10 de gener del 2014

1018-ESPANYA CAPTA 3.500 MILIONS D’EUROS

En la primera subhasta del Tresor del any, pagant menys que no el 2005. I això es mereix ser noticia de primera plana ? quan als nostres actuals governants els hi hauria de caure la cara de vergonya per la herència amb deute que van a deixar a no se pas a quantes generacions futures.

I del seu inútil caparronet encara no els hi surt que enlloc de endeutar-nos fins a les celles, anar primerament per eliminar les tantes i tantes despeses supèrflues, com entre tantes les mes peremptòries........

Les subvencions que es concedeixen als Partits Polítics i Sindicats, per què si amb  les cotitzacions dels seus militants no poden sobreviure, doncs que pleguin, per què a Sant de que els em de mantenir a les nostres costelles i amb  els nostres  impostos.

I després  els 17 Parlaments, que clama al Cel, per què no hi ha cap país del mon que els pugui mantenir ni sufragar. Jo quan els veig per la Tele, tant al Congrés dels Diputats, com el Parlament  de Catalunya, a tota aquella trepa repapats als seus escons......uns llegint el diari, els altres parlant per el mòbil, els altres endormiscats, els altres fen burilles i a la que acaba de parlar el cap del govern i contesta el de la oposició, tots com un sol home, marxen esperitats perquè els hi ha sobrevingut una necessitat fisiològica i abandonen  el seu lloc en manada i ja no hi tornen fins a la hora de votar en que tots només esperen quin dit aixeca el seu portaveu, per saber que es el que han de votar....i per tota aquesta parafernàlia han de gaudir de uns sucosos sous i altres ”menudalles”, que ells mateixos s’ha autodesignat ?.

Jo i família.........fins que no surti un  partit que es comprometi formalment a desmuntar tot aquest galimaties i que si no ho compleix s’obligui a celebrar noves eleccions, no com  han fet fins ara que sempre han promès el que ells ja saben de bell antuvi que mai no compliran, per què ja ho va dir en Tierno Galvan qepr.........”que les promeses electorals es fan precisament per no complir-les” de cap manera votarem mai més, per què després de tot els actuals partits  i que tots ja coneixem del peu que coixegen, son exactament iguals i que només van  a la seva i a defensar únicament els seus d’interessos, per què malgrat que tots ells asseguren i se’n omplen la boca, que es dediquen a la política únicament, per servir al poble..........i a on realment van es .........A SERVIR-SE DEL POBLE............i tots els ciutadans de a peu, ja en comencen a estar una mica massa farts de....... mantenir a tantes sangoneres !

A més, si els governants es dediquessin a aplicar mesures per a augmentar el PIB (Producte Interior Brut), en lloc de fer cas als alemanys (que no saben res d’economía, però la saben manipular), creixería la riquesa interna del país, i segurament no caldría demanar contínuament “crèdits a fora”, que altra cosa no són les subhastes, i anar-nos empenyorant més i més.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada