dimecres, 5 de febrer del 2014

1040-AIXÒ, NOMÉS HO POT HAVER DIT UN IMBÈCIL !

Mireu que va declarar davant de les càmeres de televisió, diumenge dia 2 a la trobada a Valladolid, dels capitostos del PP, l’inefable Ministre d’hisenda Cristobal Montoro....... si home, si, es el mateix que l’any passat també va assegurar de que els sous dels treballadors, que de cap manera  havien baixat ?......”Haremos lo que sabemos hacer, bajar los impuestos”.

Doncs miri senyor Montoro, jo fins que van manar els del PSOE........ otros que tal......en la meva Declaració de la Renda, anualment pagava 5.448,70 euros o sigui prop de un milió de les antigues pessetes i des de que governen vostès, els  “que saben fer, que es baixar els impostos”, hi he tingut d’afegir cada any, 1.142,55 euros o sigui 190.104  de les antigues pessetes.

I en aquesta trobada encara ens surt en Rajoy, que ens vol vendre la burra, de que te previst per l’any 2015 baixar impostos........”muy largo me lo fiais”.............per què si aquesta promesa es igual a totes les que ens va fer i que cap ni una ha complert, com les de la seva campanya electoral.......bona nit i tapa’t.

I ara el que faltava per el duro......”El matrimoni Aznar compra un xalet a Marbella valorat en dos milions”......voleu dir que un trist Inspector d’Hisenda , com era el seu ofici, abans de dedicar-se a la política, amb  el seu sou se ho hauria pogut mai permetre, aquesta disbauxa ?...O sigui, un altre que viu de la política, per què a més a més i després de plegar de president del govern, encara i amb els nostres impostos l’hem de continuar mantenint a “cuerpo de rey”.

Mira que en som de mesells els espanyols !

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada