dissabte, 1 de març del 2014

1058-UN LLIBRE DEMOLIDOR PER LA FAMILIA PUJOL

Ha arribat a les meves mans i per una veritable casualitat, un llibre escrit i titulat “La Pasta Nostra” per un tal Xavier Horcajo, que no se pas ni qui es ni m’interessa, que es veu que fa poc que s’ha  editat i que deixa a tota la familia Pujol a l’alçada de les potes dels cavalls i quan le acabat de llegir, interiorment  només he pensat..........”Mare de Deu, i a qui varem tenir  tants i tants anys com a President de la Generalitat” ?..... per què si ara tant en Jordi Pujol com tots els seus fills, no es querellen contra l’autor, voldrà dir de que.......”quien calla otorga”........i si a més a més, encara l’estem mantenint  “a cuerpo de rey y a pan y cuchillo” apart de la seva ja sucosa i exorbitant pensió vitalicia, junt amb el seu sumptuós despatx de 400 m2, secretaria, cotxe, xofer i escolta a la seva disposiciò i tot a càrrec dels nostres impostos.......voldrà demostrar una vegada més, de que realment els catalans som messells.

Fins i tot l’autor assegura fefaentment en el seu llibre, entre moltes altres “menudeses”, que un dia la senyora Marta Ferrusola va dir,  “i per què els fills d’en Jordi Pujol no poden ser milionaris ? ......i tant que ho poden ser, si es que realment els seus milions els han aconseguit, “con el sudor de su frente”, però tots sabem que desde que existeix la moneda, mai ningú s’ha fet milionari....... només “treballant”.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Llegim a La Vanguardia del 28/02/2014

Imputada la exdona de Jordi Pujol Ferrusola

Eljutge investiga la compra de cotxes de luxe del fill de l'expresident
El jutge de l'Audiéncia Nacional Pablo Ruz ha imputat per un de­licie de blanqueig de capitals l'ex-dona de Jordi Pujol Ferrusola i ha sol·licitat a la direcció general de Tránsit (DGT) que li faciliti in­formado sobre sis cotxes d'alta gamma -de les marques Porsche, Jaguar, Ferrari, Lotus i Merce­des-, que son de la seva propietat, segons la interlocutória judi­cial. El magistrat, que investiga el fill primogénit de l'expresident de la Generalitat arran d'una de­nuncia que va presentar la seva exnóvia María Victoria Alvarez, ha imputat l'exdona de Pujol Fer­rusola, Mercé Girones, en aparéixer com a copropietaria de diver­ses societats que Pujol Ferrusola presumptament ha utilitzat per les seves activitats empresarials i per controlar el seu patrimoni.


En una interlocutória notifica­da el passat dia 18, Ruz va acor­dar la imputació de Girones amb carácter genéric i en espera del resultat d'una serie de diligen­cies que inclouen la presa de de-claracions per part de la Policía, l'análisi d'informació bancária i el requeriment a diverses socie­tats que van subscriure contrac-tes amb empreses vinculades a Pujol. El magistrat, que també vol analitzar les operacions de compravenda d'immobles que va poder realitzar el matrimoni, im­puta indiciáriament a Pujol Fer­rusola un delicie de blanqueig de capitals. Segons un informe de l'Agéncia Tributaria, aquest va moure 32.407.658 milions d'euros en divises amb destinació a paradisos fiscals entre el 30 de marc del 2004 i el 28 de novembre del 2012. En la mateixa reso-lució, en la qual el jutge aprova la tramitació de la major part de les diligencies sol-licitades a finals de desembre per la unitat de delictes económics i fiscals de la Po­licía, Ruz es dirigeix també al ca-dastre per conéixer el domicili fiscal de Jordi Pujol Ferrusola, així com els canvis de titularitat deis seus habitatges. A mes requereix informació a un notari sobre la compravenda d'una propietat i a un administrador mercantil so­bre la compra de dues finques rustiques a Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada