dilluns, 3 de març del 2014

1062-PERÒ AQUEST EN RAJOY, EN QUIN PAÍS ES PENSA QUE GOVERNA ?

Per què per ell i per el que ha declarat en el congrés del PP andalús, Espanya es el país de les meravelles, que s’hagi atrevit a assegurar que Espanya està en ple “creixament económic” i que ja es veuen signes positius i situa en “ideologies tronades” els que neguin la recuperaciò.........quan el veritable i únic tronat es només ell.

Segur que tant ell com tots els polítics dels que gaudim a la Madre Patria, son els únics espanyols que encara no s’han assabentat i per què de cap manera els hi ha repercutit amb totes les seves mamandurries i que les hi paguem amb els nostres impostos, de la crisis que fa anys que estem patint i mentre hi hagin els milions d’ aturats, que encara es van incrementant, doncs d’ençà que ells governen s’han augmentat en més de un miliò, de la herència que els hi va deixar en Rodriguez Zapatero........ otro que tal.........o sigui que de creixament econòmic.......res de res.

I si no, que ho preguntin als pensionistes que el cas del 99,99%  deu ser com el meu i tal com ja he explicat altres vegades.

Aquest any i amb l’exhaust  augment del 0,25 % cobrarè de més, 6,69 euros cada mes que per 14 pagues fan 93,66 al any.

I ara el que he pagat de més el 2013, comparat amb els anys anteriors: Per el pagament de les medecines que abans hi entraven i ara no, més el 10 % de les medecines que encara de moment hi entren 568 euros, més l’increment del IRPF que he tingut d’afegir-hi a les retencIons mensuals, 574,55 fan un total que he disposat de menys l’any 2013, de 1.142,55 o sigui que he notat de ple, el escatainat creixament económic que deu haver somiat el Rajoy.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada