dijous, 13 de març del 2014

1067-COM UNA PERSONA IMPUTADA, POT COBRAR 22.693 EUROS AL MES DE LA C. E. ?.

Voleu dir que no ens em begut l’enteniment, de pagar aquest bestial sou i a més a més incrementat per 911 euros amb despeses de representanciò  i més de 3000 euros en dietes d’allotjament, per una exministra socialista de Foment, la Magdalena Alvarez a la que la  magistrada Mercedes Alaya, en una demostraciò de seguretat li reclama com a fiança civil per evitar la presò, 29,5 milions d’euros, doncs la considera una artifex  del sistema il·legal d’ajuts i per què hi ha “certa posibilitat” de que sigui condemnada en el futur, per el cas dels ERO fraudulents a Andalusia, a on va ser consellera d’Hisenda  ente el 1994 i el 2004.

l’afectada  ni es planteja dimitir.

I sabeu quina es la seva feina tant feixuga ? va gaire be cada setmana a Luxemburg  per treballar una quantitat indeterminada  de dies i no està lligada a un horari setmanal fix.

I després encara ens sortirà la Merkel, exigint al seu escolanet d’en Rajoy, de que a Espanya encara ens em d’estrenyer mès els cinturons...... i en canvi als jubiltats s’ens augmenta un 0’25 % la nostra pensiò. Una befa !

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada