diumenge, 16 de març del 2014

1070-EN MAS HA PIXAT FORA DEL TEST

Quan es va atrevir a assegurar davant de 10 ciutadans que li van plantar la canya: “No descarto la declaració unilateral de independència” ! Un president de la Generalitat encara no coneix la historia de Catalunya ? Voleu dir que no s’ha venut l’enteniment ? No es recorda del darrer president que va intentar fer aquest mateix punt de homenet que ara vol fer ell, el pobre Lluís  Companys, quan el 6 d’octubre de 1934 també la va declarar la República Catalana Independent i que va durar unes sis hores i que ell a continuació va pronunciar aquella frase lapidaria “I després diran de que no soc catalanista !”. Resultat, detingut, jutjat i condemnat a 30 anys de presó. I sort que a les eleccions del febrer del 1935 va guanyar el Front Popular i va ser amnistiat.

Per justificar les retallades, es va escudar, com sempre, amb que no hi havia diners, però per muntar ambaixades, ara sen diuen Oficines de Turisme, per pagar els seus sucosos sous i a tots els dels diputats del Parlament, que no serveix per res  i tenir de mantenir a cos de rei als tres que de moment “només” tenim de expresidents de la Generalitat de que varem “gaudir”, per tot això segur que sempre a final de més en surten de diners. Va recórrer a la macroeconomia, però no a les dades que afecten a les famílies i sobretot, als aturats que tenim a Catalunya,

I per justificar el seu sou i el dels seus Consellers va dir que a la economia privada guanyarien més diners, però jo recordo que quan la Nuria de Gispert va dir que els diputats no podien arribar a final de mes, jo els hi vaig recomanar que es busquessin una altre feina, però cap ni un dels diputats va dimitir.

També recordo al taral·lirot d’en Duran Lleida, quan va confessar de que amb el sou de mestre, no es veia pas en cor de viure.

Es va parlar de la corrupció i del càncer que son els polítics per la democràcia i en Mas va saltar i aixecant el to, però es veu que no es recorda de que el seu partit Convergència te la seva seu embargada, per cert per un cas de corrupció i el seu exsecretari General, o sigui l’Oriol Pujol, està imputat per l’assumpte de les ITV.

Una mica acorralat, va demanar als que tant el critiquen, que se hi posin ells en política i veuran lo dura que es............Això si ni un indici de retirada, malgrat blasonar que de cap manera no es considera un polític professional, el que sembla demostrar de que.....”no es tan fiero el león como lo pintan”

I no acabaria !

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada