divendres, 21 de març del 2014

1073-TENIM DOS MILIONS D’ESPANYOLS A L ' ESTRANGER

La crisi eleva a dos milions la xifra de ciutadans espanyols que ja viuen oficialment  fora del país i aquestes son les xifres que l’INE acaba de oferir, però la realitat és que encara ni han molts més i que és pràcticament impossible de quantificar, per què aquesta xifra parteix només d’aquells ciutadans que quan arriben al país de destinació s’inscriuen al consolat espanyol !  Hi sabeu que vol dir aquesta xifra i parlant en plata ?..... doncs que si no fos això, actualment a Espanya tindríem dos milions d’aturats més.

I gràcies a qui ?, doncs a la política social del Govern Central del PP d’en Rajoy i també del seu escolanet, el Govern de la Generalitat d’en Mas.

Per cert que en Mas, mai ens ha informat que quan Catalunya i que gràcies amb ell sigui independent, com se ho farà per eliminar els mils i mils d’aturats que tenim actualment a Catalunya, per què  “de pa realment viu l’home” i  “no solo de pan vive el hombre”.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Nota: Aquest foto es de una seqüència de la pel·lícula del 1925, per això es veu tant fosca, d’en Charlot, “·La Quimera del Oro”, que representava quan tots els americans se’n anaven a Alaska, on s’havien descobert mines d’or.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada