dimecres, 9 d’abril del 2014

1092-VAJA TREPA DE DELINQÜENTS QUE ENS GOVERNEN

I després ens surt d’inefable e impresentable Cristòbal Montoro, amenaçant als que no compleixin amb  els seus deures tributaris, quan els del PP, son els primers que han estat burlant i de fa molts anys,  la mateixa llei, doncs mira amb que els hi surt, com  la “criada respondona” el Magistrat Pablo Ruz:

Ruz confirma que el PP va tenir una caixa B i va pagar en negre part de l’obra de la seu.

Va confirmar a títol “indiciari” l’existència  al PP d’”corrent de cobraments i pagaments continu en el temps, aliè al circuit econòmic i financer i al marge de la de la comptabilitat remesa pel partit al Tribunal de Comptes”.

Aquest diner negre hauria servit, entre altres coses, per pagar part de les obres que el PP va fer a la seva seu central, entre el 2005 i el 2011.

Ruz es va basar en un informe policial que compara els documents intervinguts a l’arquitecte  de les obres, Gonzalo Urquijo, i el mateix PP. El Jutge va imputar tres antics empleats d’Urquijo.

Quin dia no ens decidirem els ciutadans de a peu a fotré, encara que només sigui simbòlicament,  la  gran foguerada al Congrés dels  Diputats i al Senat i amb tots els partits polítics dins a veure si podem aconseguir........saba nova..........però que aquí a Espanya em sembla que es parlar de miracles.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada