dimecres, 9 d’abril del 2014

1093-LA CLASSE POLÍTICA ESPANYOLA, ESTÀ DESPRESTIGIADA TOTALMENT

I sense cap mena de possibilitat de regeneració en el futur i es que no ni ha, ni un pam de net.

 El PP emmerdat fins el coll, amb casos de corrupció tant pel l’antic cas Naseiro, després el Gürtel i fa poc el Bárcenas.

El PSOE, que en Felipe González es va escapar només que per els pels del cas Gal, però que en canvi el seu Ministre del Interior en Barrionuevo com el seu Cap General de la Policia, varen ser condemnats i engarjolats a la trena i també la exministra de Obres Públiques la Magdalena Álvarez, a qui la magistrada Mercedes Ayala li va senyalar una fiança de 29,5 milions d’euros per cobrir les seves possibles responsabilitats, si tal com sembla pot sortir condemnada, com a responsabilitat civil per els ERO d’Andalusia, a on també hi està involucrada la UGT, junt a centenars de Alts Funcionaris de la Junta i ahir tant en Manuel Chavez, exministre de Treball amb en Felipe Gonzalez i exVicepresident del govern central amb en Rodríguez Zapatero, com el expresident de la mateixa Junta, també han estat imputats, segons documentació que els hi varen entregar la Guàrdia Civil al Congrés dels Diputats. Vaja trepa de impresentables que tenim per diputats.

El PSC, condemnat per el cas FILESA i engarjolat el seu secretari d’organització en Josep Mª Sala.

Després els de Convergència, que tenen la seu del carrer Còrsega hipotecada per les seves també possibles responsabilitats per el cas Millet del Palau i el seu exsecretari General l’Oriol, Pujol, imputat per el cas de les ITV. I no parlem del llibre fa poc publicat “La Pasta Nostra” d’en  Xavier Horcajo, a on deixa tant al expresident Pujol, com a tots els seus fills, a l’alçada de les postes dels cavalls i que si realment no s’han querellat contra l’autor, podem considerar allò de que....... “el que calla otorga”.

I com a final els de Unió, condemnats per el cas Pallarols i la cúpula de una fundació afín a Unió, que també està imputada.

I els partits polítics que de moment no estant emmerdats en casos de corrupció, es únicament per què encara no han governat mai.......i si no....al tiempo, per què el PSOE abans de que arribés a governar, ell mateix es titllava com el “Partit de la Honradesa” i tots sabem com també han acabat.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada