diumenge, 11 de maig del 2014

1123-I PER QUAN ESPERA DIMITIR L’INEFABLE DURAN LLEIDA ?

Si es aquell  polític i màxim dirigent de UDC, que va prometre solemnement, de que si Unió, que aleshores només estava “imputada” per el cas Pallerols, que si al final sortia “condemnada” ell dimitiria, però també es el que va declarar fa poc temps, de que actualment i només amb el sou de mestre, no es veia pas en cor de poder viure i això de que els polítics, estant cansats de fer-nos creure de que amb els seus emoluments, però.......quien los pillara......... cap d’ells arriba a final de mes, encara que fins avui....... s.e.u o....... cap ni un d’ells ha dimitit hi s’han buscat una altre feina que els hi sigui més ven pagada i amb tant poc esforç per part d’ells a la Empresa privada,  quan jo ja fa tant de temps de que els hi vaig recomanar.

De la premsa: L’excàrrec de UDC, Vicens Gavaldà, ingressa a presó condemnat per el cas Pallarols,  per un finançament irregular,  que incloïa “aportacions directes al partit”, després de que el Ministeri de Justícia i la Fiscalia,  rebutgessin la seva petició de indult que havia sol·licitat.

Per cert que això de les “aportacions directes al partit”, tots els partits polítics dels que em “gaudit”, per què ens han governat, ja  es de domini públic de que tots ells, estant emmerdats fins el coll, per casos similars, però encara cap ha estat condemnat i per el mateix delicte.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada