diumenge, 11 de maig del 2014

1124-RUIZ GALLARDÓN S’HA COBERT DE......GLÒRIA

I ens demostra fefaenment, de les diferents vares de mesurar que utilitza la justìcia que ell en nom del PP, nefastament  imparteix.

Acaba d’entrar a la presó a complir una pena de 5 anys i mig, Maria del Carme Rodríguez de 62 anys, al haber-li estat denegades les tres peticions de indult que havia solicitat i que totes el govern espanyol les va rebutjar, malgrat els recursos d’ajornament, o totes les campanyes que van fer  una vintena de col·lectius  -entre els quals hi ha hagut diversos sindicats-  per salvar-la de complir la pena a què va ser condemnada l’any 2009 i que per cert ho va ser, al haver mort  a un home que havia violat a la seva filla, l’any 2005, quan aleshores ella només tenia 13 anys.

L’altre cara de la moneda: El cas d’Ángel Camorrero, aixó si, un alt dirigent de “Nuevas Generaciones” del PP, condemnat a Cuba a quatre anys de presó per l’accident de trànsit, que va costar al vida al dissident Oswaldo Payá.

El govern del PP no va parar fent mans i mànegues fins que va aconseguir del govern Cubà, autorització per poder-lo portar  a Espanya  per tal de que complís la condemna........  i al cap de poc, ja era al carrer amb permisos.

Es pot “suposar” de que en aquest assumpte hi va intervenir la “política”, però en el de Mª del Carme Rodriguez, hi hauria d’intervenir la “humanitat”.

Si això  es la justicia que el govern del PP aplica ........jo me la paso...... per el replà de l’escala.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada