diumenge, 18 de maig del 2014

1137-HO VEUREM AIXÒ MAI A ESPANYA ?

Suïssa vota sobre un sou mínim de 4.000 francs (3.300 euros) per a garantir “una vida digna”. Però segons els sondejos, un 64 % la rebutjarà. Això no obstant, aquesta votació s’ha aconseguit segons les  seves lleis i només per les 100.000 firmes recollides i presentades.

En canvi a Espanya, es varen presentar a la mesa del Congrés dels Diputats més de 500.000 firmes, per tal de que les mamandurries que s’han arribat a auto concedir els diputats dels que em “gaudit”, es posessin prèviament a votació popular i el president del mateix, es va limitar a no admetre aquesta petició i es va quedar  tant “panxo”, quan a la major part de països europeus i mitjançant  la presentació de un número determinat de firmes, es pot posar en entredit qualsevol decisió per minsa que sigui i que els diputats es vulguin assignar. A Suïssa fins hi tot, hi ha votacions  per acordar el dia que es recullen les escombraries.

I després ens volen fer creure que a Espanya tenim una democràcia, si tots sabem de que les majories absolutes son les pitjors dictadures, que fins i tot rebassen amb escreix  la d’en Franco.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada