dissabte, 31 de maig del 2014

1152-EN MAS CONTINUA ANANT AMB EL PINYÓ FIX

Ja que defensa la consulta davant del president de Baden-Württemberg, malgrat que el mandatari alemany, evita pronunciar-se sobre el procés català, amb la excusa de que es tracta de una qüestió interna d’Espanya. “Ho segueixo amb interès” es va limitar a dir i sense fer més precisions.

Encara ni un dels seus tants assessors amb que compta, que no li hagin confirmat mai de que l’únic  camí que te per aconseguir la seva ceba,  és únicament convèncer amb en Rajoy.

I us recordeu d’aquell polític que era un trist advocat laboralista i que per regla general sempre perdia els seus casos contra la Patronal i que durant la transició va fer famosa la cèlebre jaqueta de pana i que fins i tot va arribar a ser president del govern i que actualment te una residència a la platja i al costat de la del Rei del Marroc ?  Ah! i l’Aznar, un altre simple Inspector d’Hisenda i que també va ser president del govern i que també fa poc que es va comprar un “petit” xalet a Marbella per uns dos milions d’euros, es veu que deu donar això d’arribar a ser president del govern aquí a Espanya, per què també el Virrei Jordi Pujol I, que va ser president de la Generalitat no se pas quans d’anys i malgrat la seva carrera de metge, dubto que mai hagi treballat amb res i que el primer ja ha presentat a Susana Díaz, que sembla la propera Secretaria General del PSOE, “el partit del obrers” a Botín, Alierta...els grans del Ibex 35.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada