divendres, 6 de juny del 2014

1161-EN MAS TORNA A PIXAR FORA DEL TEST

Mas deixa en el aire si anirà a la proclamació del nou monarca i CiU ja confirma que en la votació s’abstindrá, doncs sustenta en un altre argument, polític i retroactiu: El Rei es va inhibir  en el procés del Estatut, en comptes de mitjançar a favor de una solució més constructiva.

 Doncs vaja president de la Generalitat més indocumentat de que “gaudim” avui dia a Catalunya, si ell encara no està assabentat de que, “el Rei, reina, però no governa”·  com  jo ja he escrit tantes vegades i de que al que ha de intentar convèncer únicament, es amb en Rajoy, tot el demés només son que brindis al sol.

I sempre s’ha dit de que, “lo cortés no quita lo valiente” i aleshores  encara voldrá que més endavant el nou Rei, l’ajudi a aconseguir el seu somni de “una nit d’istiu sense son” i que es per ell poder arribar a passar a la História, com el que va aconseguir la independència de Catalunya. Sempre parlant de miracles !.

I ara això va per els republicans: De tota la trepa que disposem i tenim a la vista de tots els impresentables polítics, doncs a veure si enlloc de marxar del foc, ens fotrem a les brases, a qui escollirien com a President de la República. Jo no et veig pas cap ni un de “potable” i com que ja diu de que, “val més boig conegut que savi per conéixer” crec que val més que ens quedem amb el que ja tenim, que per lo menys aquest, cada quatre anys ens estalviarà els milers d’euros que costa a les arques espanyoles organizar unes eleccions.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada