diumenge, 15 de juny del 2014

1171-AVÍS PER ELS 'NAVEGANTS' INDEPENDENTISTES

Catalunya, es la Comunitat Autònoma més endeutada de tota Espanya. Avui dia “només” devem que 59.729 milions d’euros Haveu pensat mai la esgarrifosa xifra que representa els mils de milions d’aquest deute, d’acord amb les antigues pessetes ?.  I em de tenir en compte, de que quan es varen crear aquestes Comunitats, Catalunya no devia ni cinc cèntims, el que sembla demostrar fefaentment, de que tota la trepa de polítics que ens han governat i sense cap excepció, han estat unes nul·litats totals i sobretot uns mals administradors i que ens han fet perdre i per sempre més, la fama heretada dels nostres avis que havíem tingut els catalans,  que mai volíem estirar més el braç que la mànega.

I pensar de que tots els expresidents de la Generalitat i del Parlament, gaudeixen i pagada amb els nostres impostos, de una sucosa pensió vitalícia, més moltes altres mamandurries, per tota la seva vida. No serà pas per la feina ven feta oi ? Per què no em fem un de referèndum sobre aquest escabrós tema ? Segur que aleshores jo si que votaria.

I aquests son els que, parlant de miracles,  ens volen arribar a portar a la independència ?, vaja esdevenidor que ens espera i maleïda la herència que deixarem per qui sap quantes generacions per si algun dia, algú pot arribar a eixugar aquest desastre econòmic de disbauxes.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada