dijous, 26 de juny del 2014

1183-ARTUR MAS ÉS ENTREVISTAT A LA CADENA DE TV NORDAMERICANA CNN

Sabeu perquè el sr. Artur Mas viatja tant a l’estranger? Doncs per a fer propaganda de la seva ceba de la independencia de Catalunya.
Però recentment, en una entrevista en la cadena de TV nordamericana CNN, el sr. Mas ha reconegut que menys de la meitat dels catalans volen separar-se de la resta d’Espanya. En realitat, si es calcula sobre el cens d’habitants de Catalunya, l’independentisme és molt minoritari: no arriba ni al 25% de la població del Principat els que s`inclinen per aquesta opció.  Quan la presentadora que l’entrevistava li ho va recordar, el sr. Mas va contestar: “That is true” (Això és veritat).
Llavors, perquè aquesta obstinació en provocar aquest grau de crispació i de divisió, com el creat per ell mateix, per una cosa que, tal com reconeix, no vol la majoría? Potser per a tapar els cada vegada més abundants casos de corrupció del seu partit, o per a tapar la péssima gestió del Govern de la Generalitat dels recursos que els contribuents de Catalunya són obligats a aportar? No sería millor destinar el muntant de diners gastats en aquesta obra inútil, i d’altres semblants, en recuperar i millorar els Serveis Socials que, tant el Govern Central, com el de la Generalitat s’han dedicat a robar als ciutadans els darrers anys, amb un zel i una eficàcia dignes de millor causa?

Per cert que la presentadora de la CNN es va referir al sr. Mas vàries vegades com a “Arturo Mas”!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada