dijous, 10 de juliol del 2014

1197-Lluís Recoder (CiU) adjudica a una empresa espanyola la gestió d'Aigües Ter Llobregat

Encara que és una notícia de fa un any i mig, és bo posar-la d’actualitat, perquè en el seu dia la vàren fer passar pràcticament desapercebuda per al públic en general. Perquè serà? Deia la notícia:
Territori i Sostenibilitat indica que l'objectiu de la privatització d'Aigües Ter Llobregat és "garantir la viabilitat del servei durant els 50 anys que dura la concessió"
 El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la gestió d'Aigües Ter Llobregat (ATLL) al consorci liderat per Acciona Agua S. A. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha signat aquest dimarts la proposta d'adjudicació del servei que presta actualment l'empresa pública a favor del consorci d'empreses liderat per Acciona perquè "ofereix un millor preu de l'aigua", tal com es requeria en el plec de clàusules del concurs públic, segons ha informat el Departament en un comunicat.
L'objectiu del procés de privatització d'ATLL és "garantir la viabilitat del servei durant els 50 anys que dura la concessió", indica Territori.
 Font: Nació Digital (06/11/2012) http://www.racocatala.cat/forums/  ”
Són bons algúns comentaris que vàren aportar els lectors al respecte. Els reproduïm a continuació:
Comentari 1:
És que els catalans sóm incapaços de tenir una empresa catalana que sàpiga gestionar eficientment l'aigua?
Comentari 2:
Privatitzar l'aigua de Catalunya i a més a més deixar-la en mans espanyoles.
Tot un projecte de país, sí senyor !!  #HerènciaCiU
Comentari 3:
Següent pas: privatitzar el parlament!
Comentari 4:
I per si això no fos prou, resulta que la concessió és per 50 anys. És per tot plegat que queda ben clar que vol dir ço d'estat interdependent..
Comentari 5:
Maestrat en aquesta intervenció: Privatitzar l'aigua de Catalunya i a més a més deixar-la en mans espanyoles.

Maestrat en cas que s'hagués privatitzat a empresa estrangera: Privatitzar l'aigua de Catalunya i a més a més deixar-la en mans de l'oligarquia estrangera mundial i dels mercats. Que ens oprimeixen.

Maestrat en cas que s'hagués privatitzat a empresa de casa:  Privatitzar l'aigua de Catalunya i amés a més deixar-la a les mans dels amiguets de torn de les elits. CiU Nepotisme! 

Maestrat en cas que per seguir mantenint la gestió de l'empresa pública la Generalitat hagués reduït pressupostos: Prou retallades! CiU carregant-se l'estat del benestar! Estan carregant-se el país. 
Maestrat 1000 i 1 maneres de matar CiU. Properament en joc de taula!
--- oOo ---
I afegeixo jo:
Així, la meravellosa gestió de la Generalitat consisteix en que ens fàcin la feina els de fora i aquesta institució només a cobrar i a dormir? Sí, sí…anem cap a la independència amb aquestes lluminàries, catalans, i ja ens ho trobarem!
Si anem “externalitzant” (venent) la gestió de les nostres coses als de fora, aquests en tindràn el control i manegaràn Catalunya segons els seus interessos, no els nostres. Ens faran xantatge sempre i quan vulguin, i nosaltres haurem de claudicar, o ens tallaràn els subministraments.

Déu beneeixi Amèrica!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada