dissabte, 9 d’agost del 2014

1229-EL PP NO FA MÉS QUE ENGANYAR I ENGANYAR DES QUE VA ENTRAR AL GOVERN

Hi ha molts més temes en els que en Rajoy intoxica a la societat espanyola amb dades falses, però avui ens centrarem en el preu de l’energía elèctrica.

Treiem dels mitjans de comunicació:
Dijous, 7 d'agost del 2014 - 13.01 h
L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha denunciat que la llum segueix pujant, tot i el nou sistema per fixar el cost de l'energia en la tarifa elèctrica regulada, i ha assegurat que la factura de milions d'espanyols s'ha incrementat un 8 % aquest estiu.”
Per altra part, el govern treu una estadística com la que es veu a la figura de més amunt, de l’evolució de l’IPC, marcant des de fa molts mesos una enganyosa tendència a la baixa i comenta:

“La tasa de variación anual del IPC en España en Junio de 2014 ha sido del 0,1%, 1 décima inferior a la del mes anterior. No ha habido variación mensual del IPC, de forma que la inflación acumulada en 2014 es del -0,2%.”

= = = = = =

Sí, ja sabem que en el càlcul de l’IPC hi intervenen moltes altres variables, a part del preu de l’energía. Però no deixa de sorprendre que una partida com aquesta, molt important per a la butxaca dels espanyols, es dilueixi entre consideracions filosòfiques com que el calçat ha baixat, i altres llindeses per l’estil. La “cistella de la compra” no ha fet més que pujar i pujar, des de sempre. Si fa cinq anys es podía passar amb 300€ al mes per menjar una familia amb dos fills, i tiro a la baixa, avui, any 2014 supera els 600€. Però ah! els del PP amb el seu “il·lusionisme econòmic” pretenen que ens creiem que la realitat no és la que palpem i vivim, sino la que ens mostren ells amb els seus infumables jocs de mans.

Fins quan en aquest país no podrem expulsar del poder els governants que no compleixen els seus Programes Electorals i forçar eleccions anticipades, recollint signatures dels ciutadans, tal com va passar a Islandia no fa gaire, i passa en els paísos AUTÈNTICAMENT democràtics?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada