dimarts, 12 d’agost del 2014

1233-LA “CONSULTA” DEL 9-N NO ES FARÀ !

Malgrat haver estat anunciada al so de timbals i platerets per en Mas, es veu de que encara al govern de la Generalitat hi ha qui toca de peus a terra, doncs la Vicepresidenta del govern la Joana Ortega acaba de declarar de que la rebutja si la veta el Tribunal Constitucional,  doncs el més important i per damunt de tot és fer les coses bé i el govern sempre ha posat de manifest que la consulta ha de ser legal  i reafirma les tesis del conseller Santi Vila i Joan Rigol, president  del Pacte Nacional del Dret a Decidir, en defensa d’una consulta legal i tots sabem de que en Rajoy i des de el primer dia ha assegurat que de cap manera la deixarà celebrar, per ser  totalment il·legal.

O sigui que el president Mas, que deixi de fer volar coloms i és dediqui per el que realment va ser elegit, a resoldre els problemes reals dels catalans i no a somiar truites.

ÚLTIMA HORA: Notícia d’Europa Press:
La Assamblea Nacional Catalana (ANC) y Òmnium Cultural, integradas en la campaña 'Ara es l'hora', han dejado claro que no renunciarán a la consulta por una decisión del Tribunal Constitucional (TC) y se han mantenido "firmes" en ganarla el 9 de noviembre.
   En un comunicado, han reaccionado así después de que la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, haya abierto la puerta a convocar la consulta más allá de la fecha prevista, sin concretar si debe traducirse en unas elecciones plebiscitarias.
Ambas entidades han remarcado que no quieren entrar en el juego de las especulaciones ni en el de las declaraciones y contradeclaraciones, y han añadido que la consulta del 9 de noviembre está "legitimada" por un amplio apoyo de la sociedad catalana, el Parlament y el Govern.”

Res, que els de l’ANC i els de l’Òmnium Cultural “no se quieren enterar”. I còm s’ho faràn? I el govern de Catalunya quí són, ells o la Generalitat?

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada