diumenge, 7 de setembre del 2014

1271-L’ANC TE PROBLEMES PER JUSTIFICAR 1,5 MILIONS D’EUROS

Per què jo sempre m'he preguntat, qui realment finança l’Assemblea Nacional Catalana, doncs segons ells, els seus diners sempre procedeixen la majoria de aportacions i vendes, però  aportacions de qui ? malgrat de que sempre han assegurat que han complert amb les seves obligacions fiscals i de que els seus comptes són transparents. La conclusió va ser “canviar el concepte de donacions per aportacions” ja que si no ho feien així reconeixen que veien de que havia de canviar el sistema fiscal.

En les reunions, un dels membres del secretariat va discrepar  sobre els números presentats oficialment, doncs una aportació  es el mateix que una donació, però que la clau del tema es de que es puguin justificar -per què si no, estant em posició de delicte fiscal-  de on han sortit realment aquest 1,5 milions d’euros.

A mi sempre m’ha semblat de que han tirat, potser una mica  massa de beta, amb sufragar tantes manifestacions que estant organitzant actualment i amb motiu de la “V” a moltes  importants ciutats i a la vegada, del mon.

I això que la ANC existeix des de fa només tres anys, ara amb 53.818 socis. I en aquest temps ja ha creat un forat de un milió i mig d’euros? D’on han sortit? Sembla que les institucions polítiques catalanes totes només saben seguir un camí: el malbaratament dels diners públics a cabassos. Ténen sort de no ser una farmàcia, a ells no els cal esperar a que vinguin els diners de Madrid per a pagar-los!

I diuen males llengües (però publicades a la premsa), que en les darreres setmanes, la Generalitat s’ha gastat més de 180 milions d’euros en propaganda independentista. Aquesta gent, no saben quines són les prioritats de les despeses que necessiten realment els catalans o, el que és pitjor, els la repampinfla. Ells, la casta, van a la seva. Si és així com esperen refer-se de l’afer Pujol, van en sentit totalment contrari.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada