diumenge, 14 de setembre del 2014

1284-ELS NÚMEROS TORNEN A CANTAR

El mateix dia de la Diada, uns varen “assegurar”que hi haviem assistit unes  500.000 persones i per uns altres 1.800.000. Com sigui que Barcelona te “només” 1.600.000 habitants, jo aquesta darrera xifra la trobo potser una mica exagerada i el profesor Ramon Tamames, també va manifestar per la Tele, que calculant  els quilòmetres lineals de la “V”, per la amplada de la mateixa i aleshores els milers que hi tenien  d’haver encabit per metre quadrat, era imposible.

Avui ha sortit publicat un estudi segons els càlculs fets per el responsable del servei d’Estadística Aplicada de la Universitat Autónoma de Barcelona, en Llorenç Badiella  i calcula uns 900.000.

Però sabeu quins son els únics qe ens podrien donar la xifra exacta d’assistents ? doncs només l’Assamblea Nacional Catalana i els del Òmniun Cultural, donant a conèixer exactament, la quantitat de samarretes que varen arribar a vendre, cosa que malgrat que totes dues presidentes s’han prodigat per les Televisions, cap de ellas ha donat  compte de la quantitat d’aquestes ventes o és que la majoria ho varen fer amb “negre” i aleshores el fisc l’es empaitaria?

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada