dimecres, 17 de setembre del 2014

1286-LES FARMÀCIES CATALANES AQUEST MÉS NO COBRARÀN, PERÒ A LES ESCOLES S'HI ENSENYARÀ ÀRAB !

O sigui que malgrat l’acord definitiu subscrit per la Generalitat i ara i només dient que no disposen de diners no pagaran i es queden tant panxos.

Us imagineu si vosaltres us endarreriu i només per un dia en pagar un tribut?, doncs que el recàrrec  del 30% ningú us el perdonarà pas.

I que passaria si les farmàcies i aplicant la mateixa regla de tres, es neguessin a dispensar les medecines per compte del Servei Català de la Salut, que per llei tenen la obligació de facilitar-nos gratuïtament, ja que al seu dia be nosaltres varem cotitzar religiosament més dels 35 anys mínims, quan ens varen obligar i també per llei a integrar-nos a la Seguretat Social i que en canvi ara els que han incomplert la llei inicial son precisament els que ens governen, ja que ens fan pagar un 10% del seu cost i que moltes medecines que abans hi entraven ara ja no.

Aleshores, que se’n han fet o per què han servit, els mils de milions d’euros que segons la Sanchez-Camacho va assegurar al Parlament, de que el Govern Central havia anticipat  a Catalunya?.

I després encara tenen la barra de anunciar-nos,  de que per fi l’any que ve, abonaran una de les pagues extres que fa anys que han escamotejat als funcionaris, o sigui que deuran despullar amb un Sant per vestir-ne amb un altre.

Ara que segur de que ni van haver de diners, per pagar la extraordinària propaganda emesa per el bon èxit de la Diada, o de abonar els lloguers i personal de les ambaixades que tenim al estranger i que jo puc demostrar de que no serveixen per res, o per pagar les sucoses pensions vitalícies i altres mamandurries de que gaudeixen i per el sol fet d’haver usufructuat la canongia de president de la Generalitat o del Parlament, del per què jo mai encara ho arribat a entendre, què després de deixar de ser-ho, els em de continuar mantenint a “pan y cuchillo” i no com per exemple va fer en Truman quan va deixar de ser President dels EE UU, que va marxar amb  el seu  cotxet i la seva esposa i sense escorta va tornar a viure a la mateixa caseta que vivia abans i que era propietat de la seva muller. Però ja diuen de que a Catalunya, lliguem els gossos amb  llonganisses.

Ja podeu comprovar doncs l’avenir que ens espera, si algun  dia arribes la tant somiada  per alguns, independència de Catalunya.

Però,com que les desgràcies no venen mai soles, us en heu assabentat de la darrera quixotada d’en Mas? Doncs ara vol que a l’escola catalana s’hi afegeixi l’ensenyança de la llengüa àrab en hores de classe!! PER AIXÒ SÍ QUE EN TÉ DE DINERS ! (Encara que això no és més que intentar que els marroquins del principat, els quals, per cert, no parlen àrab, sinó bereber, doncs li votin a la independència). Aquest home ha demostrat, per activa i per passiva, que és capaç de vendres Catalunya al millor postor per aconseguir els seus interessos particulars, i els de la minoría que el segueixen en aquest tema.

Vàgi-se’n, senyor Mas, i deixins tranquils als catalans d’una vegada! Quina llàstima que en aquest país predemocràtic on vivim, els ciutadans no poguem fer fora a un govern, com vàren poder fer els islandesos fa pocs anys. Quant ens manca per aprendre i per a practicar políticament per arribar a ser un país autènticament democràtic!

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada