dissabte, 20 de setembre del 2014

1289-ESTALVI RECORD (CAL NETEJAR ESPANYA)

De: Josep G.D.
Enviado el: sábado, 20 de septiembre de 2014 20:04
Para: Pere Pi
Asunto: Re: 1287-ESTALVI RÈCORD

Santa raó, Pere, la teva, per això jo estic al costat dels que volen fer net de corruptes.

 A hores d'ara ja sabem que fer net a Espanya serà prou difícil, per l'arrelat que està el negoci, per això ens conformem en crear un nou sistema a Catalunya en el qual ja no hi tinguin lloc els personatges que ja sabem de quin peu calcen.

 Una abraçada.
Josep


El 20/09/2014 21:29, Pere Pi escribió:
Benvolgut Josep:
                          Si la política a Espanya i tal com tu molt be dius,  està plena de corruptes, però desgraciadamente a Catalunya, en aquest aspecte, no els em pas d’envejar gens als del altiplà, doncs de moment, tots els partits polítics que ens han governat, estant emmerdats fins el coll e imputats per delictes  de corrupció i els partits que encara no ho estant, es per què fins  ara mai han governat.

El PP a Catalunya, tampoc  mai ha governat, però te uns bons mestres en assumptes de corrupció a Madrid…….. El cas Naseiro, en Camps, el Gürtel, en Bárcenas etc.

Passem llista: Convergencia te la seu embargada per cubrir la fianza que li va exigir el jutge, per considerar-lo imputat en el cas Millet-Palau de la Música. Quan el diari EL MUNDO va publicar fa molt de temps, de que tant en Pujol com en Mas, tenien diners al estranger, tots dos ho varen negar, però al final va resultar  que els diners eren del pare d’en Mas i en Pujol, ja s’ha vist, si ell mateix ja ho va confessar. I tal com jo he dit  altres vegades que si quan en Mas era Conseller en Cap, no es va donar ni compte de que el seu pare polític en Pujol, el feia beure a galet, vol dir que com a dirigent polític, està desqualificat i per sempre més..

 Unió: Jutjats i condemnats a presó alguns dels seus aleshores dirigents per el cas Pallerols, que es veu que van emprar un sistema molt similar als EROS d’Andalusia.
 PSC: Condemnat a pressó el seu secretari d’organització en Josep Mª Sala per el cas Filesa.

 Aleshores quin ha de ser el partit que vol fer net de corruptes a  Catalunya, si el primer que haurien de netejar……és a casa seva?.

Ës el que va dir Jesucrist……..El que estigui net de pecat, que tiri la primera pedra……..si tots tenen la teulada de vidre!

Un que tu ja saps de que i que en fa d’anys, de que està desenganyat i vacunat del tot, de tots els polìtics… “habidos y por haber”…….i que només potser que en

 Pere PI  


De: Josep G.D.
Enviado el: domingo, 21 de septiembre de 2014 12:31
Para: Pere Pi
Asunto: Re: 1290-UNA MODESTA SUGGERÈNCIA SOBRE LA 'LLEI DE CONSULTES'


Un bon plantejament, com de costum.
Josep G.D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada