dijous, 2 d’octubre del 2014

1308-PRIMER L’ORIOL, DESPRÉS EN JORDI I L’OLEGUER I ARA EN PERE

O sigui que dels 7 fills que formen la saga del ex Molt Honorable, ja només queda un altre noi i dues noies, per què quedin ja  tots imputats.

L’Oriol, primer per lo de les ITV i ara la jutgessa ho amplia per què  podria haver comés delictes de suborn i falsedat, a més de frau a Hisenda, per les deslocalitzacions  amb Sony, Sharp i Yamaha, així com  un projecte  de centres esportius, un altre de una planta de biomassa al Montsià i un recinte de Seat.

En Jordi, degut a la denuncia de la seva examant, sobre unes  bosses de súpers plenes de bitllets de 500 euros que, segons ella, periòdicament anaven a portar a Andorra i apart de uns diners sense declarar, però per altres fets relacionats amb diverses operacions comercials i amb moviment de diners en comptes a Andorra.                                                                                

L’Oleguer, es tracta de diligències obertes pels presumptes delictes de frau  a Hisenda i blanqueig de diners.  Tot això en relació amb  una operació de compra de un hotel a les Canàries  per valor de 8 milions d’euros i que va fer servir per aquesta operació  “una important suma de diners” l’origen del qual es desconegut, suma que estava dipositada a les illes Verges, un paradís fiscal. I saber quin tipo d’activitats va desenvolupar  en  societats què tenien participacions domiciliades a  Luxenburg i  i a Holanda, en las que ell figurava com administrador  a través de la mercantil Drago Mediterranean Holding

I en Pere que mercès a les seves gestions, diuen de que els empresaris Carles Sumarroca Coixet i Carles Sumarroca Chaverol, van obtenir llicències per la Generalitat  per tal de poder  instal·lar parcs eòlics  a Catalunya, després de la obtenció dels corresponents informes mediambientals.

I que de nois ja només queda en  Josep, que de  moment “només” l’estant investigant per la venda de la societat  Europraxis Consulting Holding  a l’empresa Indra,  que va obtenir “nombroses adjudicacions de la Generalitat” i que ja van ser “objecte d’atenció”  per part de la Sindicatura de Comptes.

Ara aixó si, tot només es feia per Catalunya!

PERE PI CABANES

 Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada