dilluns, 6 d’octubre del 2014

1314-TOTS ELS ALCALDES DE CATALUNYA AMB EN MAS?

Ho dubto, malgrat de que la majoria, vares enlaire i cridant, independència, al Palau de la Generalitat, encara que després, alguns dels presents es desmarqués dels fets.

Per què segur de que allà, de cap manera ni havia cap dels municipis en que governa el PP, però comproveu el seu malestar i per el que ha escrit a Facebook l’alcalde Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José de ICV, que va declarar sentir-se utilitzat, per què aquets crits va dir que no el representaven i sobraven.

El que sembla demostrar, de que aquesta iniciativa municipalista per part de l’Associació Catalana de Municipis (ACM)  -que per cert, és la que està imputada judicialment, per l’abono de ”sous camuflats”, segons el jutge, a molts alcaldes de Catalunya-  i quan la varen convocar no els hi devien pas dir  la veritat e informar del què realment hi anaven a fer.

El número de municipis de Catalunya és de 947, amb un total de pobles de 4.136. Un total de 911, dels 947 ajuntaments catalans, han mostrat el seu suport a la iniciativa soberanista del sr. Artur Mas, el que no vol dir, però, que la majoría dels habitants d’aquests municipis també “dónin suport” a la iniciativa dels seus alcaldes, tots membres de partits polítics.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada