dimarts, 7 d’octubre del 2014

1317-ÉS VERGONYÓS, LA GENERALITAT NO PAGA!


Ja sabiem de que aquest mes, les farmacias tampoc i una vegada més, no podrien cobrar  l’import de les medecines que per compte del Institut Català de la Salud (ICS), han adelantat.

Ara el que encara no n’era conèixedor, es de què també la Generalitat està entrampada fins el coll,  és amb  tots els ajuntaments de Catalunya, malgrat de que el conseller de finances Mas-Collel, en la entrevista que  li va fer Josep Cuní el setembre va assegurar que els anaven pagant.

Per que avui el mateix i en el seu programa a 8TV, ha entrevistat a l’alcaldesa de Hospitalet de Llobregat, per què es veu que els hi deuen i de fa  4 o 5  anys, 17 milions d’euros i han amenaçat a la Generalitat de que si no els hi paguen en un temps prudencial els hi reclamaran judicialment.

A continuació í tal com es norma de la casa, ha sortit la senyora Rahola a comentar  el que hagi pogut dir la invitada, hi ha manifestat de  que la comprenia peró, com sempre, que la culpa era de Madrid.

En Mas sempre assegura que es veuen obligats a prendre aquestes determinacions tant draconianes, per què no hi ha diners.

Ara be, per sufragar les Ambaixades que tenim diseminades per el mon i que jo puc demostrar de que realment no serveixen per res, segur que de diners, sempre ni han, per pagar les exhorbitants pensions vitalicies i que ells mateixos s’han concedit més les mamandurries del lloguer de un sumptuós i gran despatx, secretaries, cotxe oficial, escorta etc, dels expresidents, tant de la Generalitat com del Parlament, segur que també sempre ni han, per abonar els sucosos sous  mensuals del president, dels seus múltiples assesors, dels consellers, dels diputats, o per l’encàrrec de les 9.000 urnes per la hipotètica consulta i les campanays de propaganda per la mateixa,  segur que sempre ni ha.

Si  amb aquests deplorables exemples, tota aquesta trepa son els que ens han de portar a la independència de Catalunya, bona nit i tàpa’t.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada