dimarts, 7 d’octubre del 2014

1319-NOMÉS 72 AJUNTAMENTS

 Confirmen al Govern els punts de votació, dels 911 alcaldes que hi havien l’altre dia al Palau de la Generalitat cridant independència, malgrat de que CDC  recomana als municipis que facin passos per garantir que el 9-N sigui possible.

Però surt l’inefable Quico Homs i situa el dia 15 com a terme per saber si la consulta se celebrarà i aleshores la portaveu de ERC Anna Simó, l’acusa de “posar-hi data de defunció”, el que demostra de la fràgil unitat de les forces soberanistes  i que malgrat tot el que vulguin demostrar amb “fotos de família”, que aquesta hipotètica unitat, només està penjada de un fil.

I mireu també que va opinar Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil, sobre el conflicte  entre el Govern i l’Executiu  central de que: això acabarà malament o molt malament  i que el  9-N no passarà res i tampoc no hi haurà votació. I després encara hi afegeix: Artur Mas no ha actuat de mala fe, sinó empès per les circumstàncies i que ha estat mal assessorat, ja que hauria d’haver dimitit després de les eleccions.   

Si per què ell les va voler anticipar les eleccions per tal d’aconseguir majoria absoluta i al final va perdre 12 diputats. Vaja  visió política

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada