dimecres, 22 d’octubre del 2014

1348-L’ ANC DISCRIMINA ELS COMERÇOS CATALANS

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), de la qual n’és presidenta l’activista política Carme Forcadell, ha iniciat una campanya per adherir les botigues, en principi, de la capital catalana, a la seva associació, i fer publicitat dels negocis que voluntàriament s’hi apuntin, a canvi de que promocionin els actes i l’ideari independentista de l’entitat sobiranista.

Els “comerços amics” de la organització, s’han de comprometre a repartir díptics i a col·locar un distintiu que els identifica com a establiments col·laboradors de l’ ANC. Com a contrapartida, l’entitat donarà publicitat a les esmentades botigues en la seva web, mitjançant un directori en el que s’hi inclou el nom i l’activitat del negoci, a la vegada que s’ubica cada botiga en el mapa de la ciutat, per a procurar-los-hi clientela.

Aquesta iniciativa ja s’ha posat en marxa en quatre parcel·les de la capital catalana: els districtes de Les Corts, l’Eixample, l’eix comercial de Sants i el turístic barri de la Sagrada Família. En total, la’ ANC té uns 260 comerços adherits.

La campanya independentista ha soliviantat a bona part de la oposició a l’Ajuntament de Barcelona, un dels quals liders va denunciar ahir, 21 d’octubre, una “discriminació positiva a favor dels comerços afins a l’independentisme, amb l’objectíu de premiar als comerços sensibles amb el procés independentista i castigar amb l’ostracisme als que no combreguen amb l’ideari de l’ ANC”. I mentrestant, el Govern de la Generalitat, el que hauría de ser el govern de TOTS els catalans, dirigit pel preclar Artur Mas, es presta a totes les manipulacions a que el sotmèten l’ ANC, l’Omnium i ERC, en detriment dels “altres catalans”. I d’això en diuen “Fer País”.


Per cert que em vé a la memòria el fet de que “marcar els comerços de groc” per a distingir els que no eren adictes dels que ho eren, llavors ho van fer de l’inrevés, ja l’havíen practicat els anys 30’s del segle XX en un altre país “de cuyo nombre no quiero acordarme”. Visca la democràcia catalana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada