dilluns, 24 de novembre del 2014

1393-EL QUE ENS ESPERA AMB LA INDEPENDÈNCIA

Volkswagen de moment posa el fre a la seva aposta per Catalunya degut al sobiranisme  i davant de la incertesa política, fomentada per la Generalitat, degut als esperits de fa quatre dies que se li han despertar de cop  amb en Mas, que al final i com  tots sabem, acabaran en el pedregar.

La fàbrica barcelonesa continuarà amb la producció que encara te planificada,  però el grup alemany  no clarificarà les inversions futures, que en canvi si que ja ha fet en altres plantes  de la companyia.

De moment, Martorell ha perdut i a favor de la República txeca,  la producció del model tot terreny que estava basat en la plataforma del Seat Leon, quan la planta catalana, es una de les més eficients.

En el moment de la seva obertura l’any 1993, es considerava la fàbrica més moderna del grup i amb capacitat per la producció de 500.000 unitats amb tres torns diaris. Compte amb 11.500 empleats directes  i altres 46.000 indirectes repartits per tot Espanya. Aquest any havia ampliat la plantilla amb 550 treballadors temporals, per reforçar la producció dels Seat Ibiza, Leon i Audi Q3.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada