dimecres, 26 de novembre del 2014

1398-L’ARTUR MAS NO ÉS D’EIXE MÓN, COM CANTAVA EN RAIMON?

Per què aquest bon  home, qui es pensa que és, per saltar-se a la torera totes les lleis que no son  del seu grat o realment el beneficien i en canvi després a queixar-se per què el Fiscal General de Catalunya es querella contra ell i dues més.

Mal que li pesi, si ell es President de la Generalitat de Catalunya, es per què gràcies a la Constitució,  que ens varem atorgar per majoria absoluta en referèndum nacional tots els espanyols el 6 de desembre del l’any 1977 i aprovada per les Corts el 31 d’octubre del 1978, es varen crear les  Comunitats Autònomes i aquestes solament son només que una delegació  del Govern Central, que es el que realment governa tota la nació.

I aquesta  mateixa Constitució, és la que mai permetrà, peti qui peti, la independència de Catalunya, doncs  es fonamenta  en el seu article 2on., en la indissoluble unitat de la Nació Espanyola, pàtria comuna  com una i indivisible de tots els espanyols. Aleshores ja pot “bramar l’ase que no servirà mai per res i haurà de  fer màxim com aquell baturro que passava per el mig de la via del tren muntat en el seu ase  i sent a tocar el xiulet del tren i ell es limita a girar-se i contestar-li........:Chufla, Chufla, que si no  te apartas tu?.

Per què segons la seva fulla de ruta, per convertir a Catalunya en un Estat Independent el 2016, ha acorralat a ERC per tal de que l’acompanyi en la seva llista independentista, convocarà eleccions al començament del 2015  si Junqueras accepta la seva ofert, -que per cert en el seu míting del dia 25 el va escoltar la hora llarga que va durar, amb cara de circumstancies-  i el govern resultant en cas d’aconseguir majoria absoluta (sempre parlant de  miracles), negociarà  fins el final del 2016 la secessió  de Catalunya.

I amb  qui pensa negociar, amb alguna paret? o voldrà fer l’homenet com el pobre Lluis Companys el 6 d’octubre del 1934, que també va voler proclamar unilateralment la República  Catalana Independent i que com tots sabem li va durar solament tres o quatre hores i ell i el seu govern foren condemnats a 30 anys de presó i si compta amb l’ajuda dels Mossos d’Esquadra, ja sabem que li va contestar el seu cap quan en Felip Puig era Conseller d’Interior que  va dir infantilment:És que jo compto de que els Mossos d’Esquadra, en un cas així, ve ens ajudarien. I la contestació del mateix:Aquesta de cap manera es la feina dels Mossos d’Esquadra.

I malgrat de que els tres querellats diuen que estan del tot tranquils sobre els  resultat final de la querella, sabeu a quins advocats ja han anat a consultar-lis?

Amb en Pau Molins, quin bufet defensa a la Infanta Cristina, Cristobal Martell, advocat de Jordi Pujol i família, Javier Melero, advocat  de càrrecs de Convergència imputats i Rafael Entrena, catedràtic de Dret Administratiu, el que sembla demostrar de que malgrat les seves manifestacions tant i tant optimistes, la processó va per dins.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada