dijous, 27 de novembre del 2014

1399-LA DARRERA ATZAGAIDA DE LA GENERALITAT

El Govern, ja ha aprovat un projecte de llei per la ordenaciò dels funcionaris que dependran de la ATC, que ja busca per la nova Agència Tributària de Catalunya, (ATC) o sigui de que i com sempre, “antes de asar ya pringamos”, per què i malgrat encara no existir ni de bon tros la independència de Catalunya, ja es preparan per què sabem a on a partir de aleshores, els catalans hauríem d’anar a pagar els nostres impostos.

De moment la “brometa” d’en Mas y sus muchachos, representa que ja hi haurà, una convocatoria pública per captar empleats d’altres administracions i que segons l’informe del Consell  per a la Transició Nacional, dedicada als tributs de una Catalunya independent,  que per una recaudació potencial de 70.000 milions d’euros anuals, la Agència Catalana necesitarà un pressupost també anual de 400.000 milions i una plantilla de 7.000 nous empleats i en canvi i amb tota la seva cara, ens asseguren que dotar de recursos humans la hisenda catalana, no generarà despeses. Voleu dir que el govern no ens pren per babaus?

O sigui que actualment, han fotut les pagues extres de varis anys dels actuals funcionaris i encara es volen “dotar” de un nou dogall al coll de només 400.000 milions més. I de on el Conseller Mas-Collell, encara pensa en exprèmer amb més impostos  als pobres catalans?.

Per què ara ens trobarem amb la desagradable sorpresa de dualitats per les mateixes funcions: La Agència Tributaria Estatal Espanyola i que es a on realment hem d’anar-nos a “retratar” i aquest hipotètic nou ens, que s‘ha tret del seu caparronet el sempre mai prou estimat govern de la Generalitat, amb aquesta seva nova genialitat habitual.

Per què tots ara hauriem de recordar de que quan l’Adolfo Suárez va oferir al aleshores president  Tarradellas, de concedir-nos el mateix règim fiscal que el Pais Basc i Navarra,  començant per ell i per tots els altres partits polítics, que demostrant la seva gran visió i com un sol home ho varen refusar  i ara fariem mans i mànegues per poder aconseguir-ho i que per aquest motiu a Catalunya mai hi haurien les dues Agències Tributaries. 

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada