dissabte, 29 de novembre del 2014

1404-CiU, SUMA Y SIGUE

Aquesta si que de cap manera me l’esperava, que fins i tot una vocal del Consell General del Poder Judicial , per cert  proposada per CiU, fos enxampada per un altre escàndol a Andorra.

 CiU quedarà fora del CGPJ,  ja que la vocal Mercè Pigem i Palmès, ex diputada de CiU en el  Congrés durant  4 legislatures (del 2000 al 2013), també forma part  del Comitè Nacional de Convergència Democràtica de Catalunya  s’ha compromès a dimitir,  al haver estat sorpresa per la Guardia Civil, entrant a Espanya des de Andorra, junt amb la seva germana amb 20.100 euros en efectiu, al·legant de que els hi havia donat la seva mare que viu a Andorra per comprar regals de Nadal , quan el límit màxim que es pot portar son 10.000 euros o sigui que la seva infracció es pot tipificar com blanqueig de capitals.

 Carlos Lesmes, president  del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, ja havia discutit amb  ella, per el recolzament al seu partit el 9-N.

La noticia es veu de que ha caigut com una bomba  en el CGPJ, que més austeritat i transparència  està pràcticament en el any escàs del seu mandat.´

Aquesta vegada si que potser podríem assegurar de que la senyora Pigem, ha pixat  fora del test.

És el que jo sempre he dit de que, no ni ha ni un pam de net.

PERE PI CABANES
Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada