dimecres, 3 de desembre del 2014

1410-CONTINUA EL TIMO DEL PREU DEL BARRIL DE PETROLI

I el govern del PP, demostrant  una vegada més el seu sentit social, mira cap a un altre cantó  doncs tots ja sabem de que quan més car es ven el carburant a les gasolineres i com sigui que del preu de venta al públic, més del 60% son impostos, més benefici per les arques del govern de torn.

El barril de Brent ja s’ha arribat a cotitzar a 67,82 $ dels 115 $ que havia arribat a costar i en canvi  cap usuari ha notat gaire diferència en el preu que pagava aleshores amb el d’ara quan va a proveir-se, doncs tot es només qüestió de cèntims o sigui misèria i Cª.

De moment les empreses distribuïdores de carburants d’Espanya, ja varen augmentar  els seus marges bruts del 5,1%, l’octubre, mentre que el preu internacional va caure un 9,1% com així ho revela un informe de la Comissió Nacional de Mercats i de la Competència (CNMC) que acaba de publicar.

Aquest organisme critica que Espanya es mante com un  dels països europeus més elevats, al constatar de que el preu dels carburants esta caient menys en el nostre país del que correspondria i això de que la CNMC no recull encara els preus de novembre que  hi ha molta  més diferència que no pas al octubre.

Això no es podria catalogar també un acte de corrupció?

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada