diumenge, 7 de desembre del 2014

1420-L' ESPANTADA DE MARC MÁRQUEZ

Ja es diu de que, la mar quan més te més brama, o Poderoso caballero es Don dinero, per qué aquest impresentable, sempre al meu modest criteri, malgrat els seus dos recents campionats del mon de MotoGP, "nomes" guanya 10 milions d'euros al any, sabeu quans milions i milions son de les antigües pessetes? i ell de cap manera vol pas ajudar amb els seus impostos als seus compatriotes, ja que ha demanat oficialment la seva residencia a Andorra, per tal de gaudir de un millor tractament fiscal. A mi i després d'haver cotitzat 45 anys, fins que vaig complir els 65 anys i cada any se'm queden prop de un milió de les antigües de pessetes, hi haig d'afeixugar.

O sigui de que a partir d'ara, que no tingui les penques de presentar-se com un corredor espanyol i molt menys catalá i a veure si al seu poble de Cervera, deixen de fer-li mai més cap mena d'homenatge, ja que moralment de cap manera ja se'ls mereix.

Que ho fa de que tots aquests deportis tes de via estreta, a la que guanyen amb un any, el que el 99% dels Catalans no ens els veurem mai amb tota la nostre vida, ja se'n en foten del mort i del que el vetlla.

I sembla que ja fa anys de que s'ha donat de moda, per qué ni ha una bona llista: Arantxa Sánchez Vicario, Montserrat Caballé, Fernando Alonso, Jorge Lorenzo, Alberto Contador, Dani Pedrosa, Carlos Moyá i segurament els que mai sabrem, doncs només han de demostrar que han viscut un mínim de 183 dies al any al seu país d'acollida, o sigui, feta la llei, feta la trampa.

De totes maneres, tampoc aquests privilegiats en ténen tota la culpa. Si els Estats fóssin menys goluts al establir els impostos i fóssin lo suficientment baixos, la gent amb diners trovaría menys atractiu correr els riscos que comporta portar-los fora, i es quedaríen al país.

"Oh! però llavors còm es pagaríen la Sanitat Pública i la resta de Serveis Socials dels ciutadans... ?" - diría algún governant purista.

Però de quina Sanitat i de quins Serveis Socials parleu, governants? Amb les retallades que heu aplicat, us els heu carregat gairebé tots! Això era abans, quan es parlava de que per a tenir Serveis de l'Estat, s'havíen de pagar impostos! Totalment d'acord. Però ara que no en tenim, i que la gent s'ha de buscar la vida com pugui... ja es pot parlar de per a què ens serveix pagar als Estats el nivell d'impostos abusius i confiscatoris que paguem.


PEREPI CABANES

Sant Hipólit de Voltregá

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada