dijous, 11 de desembre del 2014

1430-ESPANYA, UN POU SENSE FONS

Avui al llegir les dades que per fi ens dona a conèixer el recent estrenat PORTAL DE TRANSPARÈNCIA, he quedat garrativat, al comprovar les exorbitants i fora de lloc, xifres amb que paguem als “nostres servidors públics”, sous però que ells mateixos s’han auto assignat  i ara si que no m’estranya gens ni mica, de que les pensions només es puguin apujar un 0,25% i que tants espanyols, sense cap més mitjà de vida, s’hagin de conformar amb la veritable almoina de  426 euros cada mes.

264 càrrecs oficials cobren des de 210.000 euros anuals per acabar amb 78.185 en Rajoy i 75.744 la Soraya.

Subvencions rebudes per els 20 Partits Polítics que formen aquesta trepa al Congrés dels Diputats, 52.704.131. Els  mateixos per despeses de seguretat, 2.706.191. I les Fundacions, únicament per el PP i el PSOE, 8.161.564. I malgrat aquesta iniquitat de  malbaratament, encara tots els partits que ens han governat, estant emmerdats fins el coll en casos de corrupció.

A Sant de que jo i amb els  meus impostos haig de subvencionar la supervivència de cap partit polític? Si no arriben a cobrir les seves despeses, únicament amb les cotitzacions dels seus militants, doncs aleshores que pleguin de una vegada, que segur de que cap ciutadà els trobaríem pas a faltar. I després per què em de mantenir a “pan y cuchillo” amb  les sucoses pensions vitalícies, més i “altres complements” que cobren els presidents de govern i Parlament quan pleguen?.

Més de 500.000 d’indemnitzacions per en Francisco Fernández Ordóñez, l’inútil Governador del Banc d’Espanya, que li varen fer passar per el nas el cas Bankia  i en Julio Segura l’expresident  de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que segons els va acusar el Ministre d’Economia en Luis de Guindos, varen  mirar “cap a un altre cantó”  a la sortida a Borsa de Bankia, seguint les  instruccions del  govern, aleshores del PSOE i que va ser un engany per els incauts inversors.

La pensió d’Ordóñez, no figuren en aquest Portal, ja que queda fora del seu radar,  l’autònom Banco de España.

I en el mateix tampoc hi figuren  les Comunitats Autònomes, que son realment un “Reino de Taifas” doncs tant en Pujol com en Mas, cobrava i cobra, encara molt més que no pas el president Rajoy.

Veieu, per això  si que valdria la pena d’organitzar una “consulta” oficial, sobre si es poden o no autoritzar aquestes disbauxes, però, no caerà esta breva, per què els organitzadors ja saben i de bell antuvi, de que se’ls hi haurien acabat  i per sempre més, les seves mamandurries actuals

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada