divendres, 12 de desembre del 2014

1431-I QUAN SIGUEM INDEPENDENTS, COM ENS HO FAREM?

Per què segons la Comissió Delegada del Govern Central per Assumptes Econòmics, Catalunya s’emporta  4 de cada 10 euros del “rescat autonòmic”, doncs ha rebut 25.420 dels 62.828 milions  en tres anys del Fons de Liquiditat per les CCAA.

El Fons de Liquidés Autonómica (FLA), es va posar amb  marxa el 2012 per tal de dotar de recursos  a les regions i així  poder afrontar els venciments del deute. Després i a partir del 2013 els fons han servit també per poder pagar  als proveïdors. Malgrat això, sembla de que les farmàcies, poc en  veuen de tants euros com administra la Generalitat, doncs quan de tant  cobren, sempre ho han de fer amb molt de retràs.

O sigui que Catalunya ha estat la Comunitat més  beneficiada per aquest sistema alternatiu de finançament.

I malgrat això, resulta que Catalunya es la Comunitat amb els impostos  més elevats, la que està més endeutada i la que ha sofert més  retallades, el que sembla demostrar de que els que ens governen actualment, son uns mals administradors.

I pensar de que els mateixos -i això si que a  mi m’angoixa- son precisament els que ens volen portar a la desitjada independència.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada