dimarts, 16 de desembre del 2014

1436-EL “CLAN” PUJOL VAN AMAGAR 12,4 MILIONS EN PATRIMONI I 4,1 EN RENDA

Però la hipotètica herència, -que fins i tot la Fiscalia Anticorrupció la posa amb  dubte, doncs fins avui dia encara no ha pogut presentar el testament que ho justifiqui-  que els va deixar el pare del patriarca, no era només  de 4  milions d’euros? o ells varen poder repetir el miracle de Jesucrist, de que amb 10.000 pans i 10.000 peixos va donar de menjar a 10 persones.
 Les dades emmirallen de que els Pujol, es varen veure obligats a reconèixer davant d’Hisenda, el passat més de juny, però pressionats per les informacions periodístiques aparegudes sobre el patrimoni amagat  i en particular sobre els seus comptes en la Banca d’Andorra.
 I ara han passat de que els hi havien  tingut de retornar 7.604 euros a tenir de pagar-ne 1.75  milions i tot això es desprèn, de la documentació que la Agència Tributaria ha enviat al jutjat 31 de Barcelona, que és el que investiga al ex president, a la seva esposa i als seus 7 fills.
 La mare i sis fills varen presentar declaracions complementaries; Jordi i el seu pare no, doncs en Jordi junior, te oberta  una causa penal per delicte fiscal i blanqueig de diners a la Audiència  Nacional, que li impedeix poder fer una declaració complementaria vàlida que li permetria eludir possibles responsabilitats administratives o penals.
 Per exemple Marta Pujol, reconeix de que els 16.000 euros de renda que l’any 2010 va declarar,  eren en realitat, més de 600.000. Pere passa de 200.000 a 800.000, els migrats 21.000 de Mireia eren més de 1,1 milions i l’Oleguer i la seva mare s’acostaven al  milió, malgrat haver declarat al seu dia menys de un terç d’aquesta xifra. L’Oleguer en xifres supera a tota la família Pujol, ja que en un sol any va passar el seu patrimoni de 4,9 milions a 9,5 milions. Tots, o sigui com el Rei Midas,  que tot el que tocava,  es convertia en or.

 Ah! I el 9-N el matrimoni Pujol va  votar el Si-Si .

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada