dimecres, 17 de desembre del 2014

1437-AMB QUE ES GASTA ELS CALÉS EN MAS

I després cap any no pot fer quadrar els presupostos i vinga a endeutar-se i deixarà el mort per els seus successors i els únics que ho pagarem serem els actuals catalans de a peu i qui sap quantes generacions futures.

Us en recordeu d’aquella cèlebre carta que va enviar, traduida a l’idioma de cada país a tots els Caps d’Estat del mon, per tal de que l’ajudessin a aconseguir la independència de Catalunya, quan se li va encendre la bombeta i va entrar  al seu caparronet, la dèria o els seus deliris de grandesa, de voler passar a la història com la persona que havia aconseguit la seva independència i malgrat no tenir cap mena de recolzament internacional, l’inefable Quico Homs, “La Voz de su Amo”, defensa a sang i foc, la creació de noves ambaixades i presumeix de rebre “continues visites de tot el mon -i part de l’estranger dic jo- interessats en el debat de la soberania”. Si això fos veritat. segur de que tota la premsa subvencionada i sobretot TV3 la Tele d’en Mas, no pararien  de donar-ho a conèixer.  Sempre somiant truites o esperant  miracles!.

Doncs no se’n ha parlat pas mai més i només ells saben el munt de diners que va costar la broma amb tantes traduccions i es per què tret de dos o tres països, que  només es varen dignar a contestar, de que “alló era un assumpte intern entre la Generalitat i el Govern Central d’Espanya”  tots  els altres ni li varen contestar.

En canvi el govern ha deixat tirats a 1900 estudiants Erasmus catalans, mentre van amb l’Agència de viatges Diplocat (Consell de Diplomacia Pública de Cataluna)  del Japó  a Islandia i passant per Suïsa,  per la cual cosa s’han doblat les despeses en desplaçaments i que la oposició acusa per què només s’enfocan per fomentar l’independentisme. I un contracte que la Generalitat va signar amb el lobby  Independent Diplomat de 1.200.000 euros, per tal d’aconseguir aparicions  en mitjans de comunicació, de tot el mon.

I després no poden pagar les farmàcies, ni la dependència, ni les medicines de la gent gran, ni...

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada