divendres, 2 de gener del 2015

1473-JUNQUERAS RENYA A IGLESIAS, PER QUÈ NO ES INDEPENDENTISTA

Però Junqueras a quin país es pensa que viu, ja que de bell antuvi, tots sabem de que  mai cap partit del altiplà ho ha estat mai i aquest ho va confirmar fefaentment en el seu míting a Barcelona, de que mai defensaria la celebració de un referèndum com a possible independència de Catalunya, ni de  que també va assegurar de que tampoc mai abraçaria ni amb en Mas i amb en Rajoy. Ni  jo tampoc.

Però quan els independentistes, ataquen  a Podemos  per la seva falta de pedigrí nacionalista, sempre al meu modest criteri,  tant sols donen a conèixer la seva manca de pobresa programàtica.

Malgrat tot això, el president de ERC confessa de que el partit de Pablo Iglesias li mereix, fins i tot, simpatia,  ja que comparteixen aspectes similars en la lluita contra la corrupció, que per cert un dels forts imputats  ja que tenen la seu seva embargada, per el cas Palau d’en Millet es  Convergència.

Malgrat això, diu que els separen elements molt rellevants,  especialment les seves diferències  sobre la independència de Catalunya i en canvi Podemos, “només” vol canviar la realitat econòmica, social e institucional, o sigui de que si a mi em donen a triar, que prefereixo si la “independència de Catalunya” o resoldre el problema de “la crisis econòmica que fa anys que patim  a Espanya”  seguin  els consells de la Merkel, estic segur de la majoria d’espanyols triaríem la de Podemos i en les properes eleccions i segons les darreres enquestes, ja sabem segur que haurem triat

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada