diumenge, 4 de gener del 2015

1478-ELS COMERCIANTS A CATALUNYA, JA COMENCEN A ESTAR EMPRENYATS

Per què asseguren de que existeix una legislació nacional, assimilable al restant de tota Europa, però l’inefable Govern Català, no ha pogut resistir la temptació de introduir fins i tot aquí,  el seu “model propi”.

 I en que consisteix, segons ells,  aquest detestable  model?,  doncs diuen que és en perjudici  de tots ells, restringint als comerciants  el seu dret a decidir quan volen obrir el seu propi establiment i al mateix temps als consumidors, l’horari  que poden acudir a comprar.

La  normativa catalana diuen que sembla redactada fa més de 50 anys,  i es totalment contraria  als temps moderns de llibertat comercial,  tal com està vigent al resto d’Espanya i d’Europa.

De fet fa un parell d’anys que la Unió Europea ja va obrir un expedient al Govern català, per vulnerar la llibertat de les Empreses i sembla que de tot això, no en va pas aprendre res.

Que ho fa de que a la Generalitat de Catalunya, només hi tenim una trepa de sapastres, que estan entossudits en arribar a convertir-nos  en un dels llocs més endarrerits d’Europa i en una cosa tant fonamental  en una economia, com és la llibertat de empreses i consumidors.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada