dilluns, 5 de gener del 2015

1482-LA NOVA I IMPROBABLE ‘CONSTITUCIÓ CATALANA’

O sigui, tal com acostumen a dir els del altiplà de que, antes de asar ya pringamos, i segons és la que va imaginar i plasmar  el jutge Vidal i a on comprovo de que hi ha algunes perles.

Vervigracia: Corrupció: Per eradicar-la de Catalunya  i simbolitzada per l’afer Pujol. Una oficina  antifrau, independent, que controlaria les finances de tots els partits polítics, els diputats o el  Banc Central de Catalunya. I qui l’anomenaria aquesta oficina “independent” o al president d’aquest Banc ?.

Els catalans, podríem exigir un referèndum revocatori  als governants incompetents. Suposaria  la possibilitat de que els  ciutadans podríem  acudir als Tribunals, amb un mínim de firmes del 20 o 25% del electorat, per destituir als representants polítics que no hagin complert el seu programa electoral. O sigui de que en Mas, que en faria de temps de que  ja no seria President de la Generalitat.

Veieu però, aquest parell de “tonteries” es podrien incloure  també a la Constitució  Espanyola, ara que es parla tant de revisar-la i evitaríem per el futur, el xafogós espectacle de fa anys, de que  es varen presentar més de 500.000 firmes al Congres dels Diputats i la seva vicepresidenta la Célia Villalobos i en nom del seu president, va decretar, no se admite a trámite i tot plegat,  a les escombraries, doncs el que es demanava i per cert molt humilment, era “només” eliminar, però de una punyetera vegada, les mamandurries que ells mateixos s’han anat auto concedint els nostres sacrificats diputats, que ja fa anys de que s’han pres a Espanya, com  el seu “ Cortijo” particular.

PERE PÌ CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada