dijous, 8 de gener del 2015

1490-UN ALTRE DE CiU, CONDEMNAT

Per el Jutjat Penal nº 1 de Manresa i aquesta vegada ha estat Ferran  Civil, alcalde Cercs i vicepresident de la Diputació de Barcelona, a un any de presó, set anys de inhabilitació per ocupar cap càrrec públic i 3.600 euros de multa, per què va autoritzar i permetre  construir naus industrials en terrenys protegits del municipi.

Al mateix temps, l’Oficina Antifrau de Catalunya, està investigant a Ferran Civil, per haver rebut, “presumptament”, doble retribució per els seus llocs d’alcalde i Vicepresident primer de la Diputació, doncs la llei prohibeix de que un càrrec rebi  un sou en règim de dedicació exclusiva i en cobri un  altre  que també sigui de  l’Administració Pública, per què  es veu de que va percebre 6.921 euros com a vicepresident i una mitjana de 8.200 mensuals per el seu càrrec d’alcalde.

O sigui com  tot els polítics en general que se hi dediquen, ho fan “només”, per servir al poble i el que realment fan és, servir-se del poble. Com recentment ha expressat un periodista; “Algúns ja fa temps que consideren que el partit que fundà Jordi Pujol és una presa de pel entre viratges cap a l’independentisme i corrupció en els seus dirigents“.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada