divendres, 9 de gener del 2015

1492-EL TSJC CATALÀ, VEU 'INDICIS' DE QUE MAS NO VA OBEIR AL TC

Al convocar la “consulta” soberanista del 9-N, malgrat la prohibició del Tribunal Constitucional, per la qual cosa Artur Mas, pot haver comés el delicte de desobedència a resolucions judicials i això es tal com figura en el auto d’admisió  de les querelles presentades per el fiscal i altres entitats. També s’acusa del mateix a la vicepresidenta Joana Ortega i a la Consellera Irene Rigau.

Al mateix temps  el TSJC, no descarta i segons els resultats de les investigacions, de que els querellats poden haver comés també els delictes de prevaricació  i malversació  de caudals públics.

O sigui que ara ja s’inicia formalment el procediment judicial contra els tres i ja  poden  personar-se en la causa.

El magistrat Instructor Joan Manel Abril, ja recorda de que Artur Mas Gavarró, president de la Generalitat de Catalunya,  en el moment de dipositar  el seu vot,  va fer constar ostensiblement  i jo hi afegeixo, amb posats més aviat de pinxo, davant els mitjans de comunicació, de que el responsable del acte d’aquell dia era únicament d’ell i el seu govern.

O sigui que ara no cal pas de que es faci el  màrtir, doncs ell ja savia i de bell antuvi i si no ho savia demostra de que és un babau, a que s’exposava al organitar aquest acte clandestí,  ja que no estava autoritzat i tots sabem de que les lleis i malgrat de que les desconeixem les hem de complir i ell i com a primera autoritat de Catalunya, hauria tingut de haver predicat amb l’exemple, per què sinó, ara amb  quina força moral es pot presentar si un dia arribés la independència de Catalunya, com  vol aleshores exigir que nosaltre, els seus vassalls, complim els seus ukases.

Ja ho escriu la periodista Victoria Prego, això es una prova, de que no estem a la jungla.

PERE PI CABANES

Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada